Het jaar is gestart en het glas is geheven

14 jan 2016

Foto

Zoals gebruikelijk in het begin van dit jaar heb ik ook verschillende nieuwjaarsbijeenkomsten bijgewoond maar ik moet toch wel bekennen dat die van de RVOZ de leukste was. Dit is dé ondernemersvereniging van Zoetermeer. Naast diverse interessante gesprekken die ik heb mogen voeren met lokale ondernemers, heb ik kennis mogen maken met  een fantastische spreker: Jan van Setten. Jan is een expert in gedragsverandering, klantgerichtheid en persoonlijk leiderschap. In een hoog tempo en op een humoristische wijze heeft hij gesproken over klantenvriendelijkheid.

Jan kwam op mij over als een echte enter-trainer! Inspirerend en energiek. Hij combineert een confronterend stijl met humor en energie. Daardoor wist hij ons als publiek van begin tot het eind te inspireren met zijn moto: Het leven is verwarrend eenvoudig.
Zijn verhaal over de droeftoeters (de ventieltrekkers in je bedrijf), de bruistabletten (de proactieve mensen) en dansen met je klanten sprak vele aanwezigen aan.

De uitspraak: “als je oordeelt stop je met kijken”, was voor mij niet geheel onbekend. Dit is een uitspraak van Wayne Dyer een Amerikaanse schrijver en psychotherapeut die helaas in 2015 is overleden. Gelukkig heeft hij wel veel goede boeken achtergelaten. Maar goed, volgens mij heeft Jan van Setten er vele fans bij! Het was een geweldige bijeenkomst. Meer weten over droeftoeters en de bruistabletjes?: Klik op de link!
https://www.youtube.com/watch?v=dIxn0IUphiQ


0 reacties