Herken je dat je wel eens vastloopt in je werk, niet meer weet waar je voldoening uithaalt? Wil je iets heel anders doen dan wat je nu doet? Dat herken ik maar al te goed. Nadat ik jarenlang werkte in het HRM-vakgebied, wilde ik graag mijn vleugels uitslaan en mij meer bezig gaan houden met loopbaancoaching, zodat ik echt het verschil kan maken voor jou in je carrière. Door zelf eerst de stap te hebben gemaakt om mijn vakgebied uit te breiden, weet ik wat je kunt tegenkomen en kan ik je begeleiden naar de nieuwe stap in jouw loopbaan. Ik vind het fantastisch om te zien dat jij als medewerker weer verder kan en niet meer vastloopt.

Het geeft mij energie als ik een bijdrage kan leveren aan jou als medewerker of aan organisaties die op zoek zijn naar een creatieve oplossing voor een HR-vraagstuk, waarbij iedereen het maximale uit zijn talenten en kwaliteiten kan halen.

Werken met Chrystal

Leidinggevenden zijn primair verantwoordelijk voor ‘hun’ medewerkers maar hebben vaak een andere focus. Ook is loopbaanbegeleiding een apart vakgebied. Vaak doe ik de eerste inventarisatie waarna zij beiden verder kunnen. Dit doe ik door middel van het voeren van een ontwikkelgesprek. Je kunt ook met al je vragen bij mij terecht over je loopbaan en re-integratie. Al jaren help ik met veel plezier leidinggevenden én medewerkers.

Als we aan de slag gaan met loopbaancoaching, dan gaan we samen aan het werk om te reflecteren op je huidige situatie, zodat je nieuwe inzichten krijgt. Die inzichten kun je dan weer in de praktijk brengen met stimulerende opdrachten. Op deze manier begeleid ik je buiten je comfortzone, zodat je de inzichten die je gekregen hebt, direct in de praktijk kunt toepassen en de (gedrags)verandering ook echt blijft plakken. Daardoor word je sterker dan je ooit hebt durven dromen!

Ik vind dat een goed gesprek over je loopbaan voor iedereen toegankelijk moet zijn. Kwaliteit, maatwerk en een lage investering gaan bij mij prima samen. Op deze manier kan ik ook particulieren helpen.

De oorsprong van mijn bedrijfsnaam heeft dan ook alles te maken met passend werk en je hierin prettig voelen: Stay Matched. Zorg dat je passend blijft in de baan waarin je werkzaam bent en/of maak je passend op een baan die je graag wil hebben!

Over werk

We blijven we langer werken en de arbeidsmarkt is niet in alle branches rooskleurig. Dit vraagt om brede en duurzame inzetbaarheid van iedereen en van onze talenten. Soms kan loopbaancoaching op bepaalde momenten in je leven nodig zijn om een nieuwe stap in je loopbaan te maken.

Integriteit, transparantie, kwaliteit en ‘ik doe wat ik zeg en ik zeg wat ik doe’ zijn waarden die ik hoog in het vaandel heb staan. Ik neem een brede managementervaring met mij mee en heb expertise op het vlak van verzuimvraagstukken, arbeidsmobiliteitsvraagstukken van organisaties en duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Ik ben betrokken en oprecht geïnteresseerd in organisaties, haar mensen en hun drijfveren.

Werk is belangrijk voor de mens en ik help graag om het beste uit mensen halen. Door mensen te laten groeien en oplossingen te vinden voor problemen help ik organisaties. Ik geloof dat ieder mens zijn eigen antwoorden bij zich draagt, maar dat het soms moeilijk is die te ontdekken. Stay Matched richt zich op mogelijkheden en het zetten van nieuwe stappen. Daarbij is het noodzakelijk om onbewuste obstakels inzichtelijk te maken en te zoeken hoe daar mee om te gaan. Dit doe ik als vrijwilliger ook bij Jobmaatje.

Heb je interesse om met mij te werken? Neem dan vrijblijvend contact met mij op om te kijken wat ik voor je kan betekenen.

Lees hier ook het interview (pdf) met mij.

Stay Matched… zorg dat je passend blijft in de baan waarin je werkzaam bent en/of maak je passend op een baan die je graag wil hebben!