Stap in je toekomst!

23 sep 2015

Foto

 Kom naar de Dag van de Loopbaan op zaterdag 26 september a.s.

Op zaterdag a.s. zetten bijna 250 Noloc erkend (register) loopbaanprofessionals, verspreid over heel Nederland, hun deuren open. Zo ook Stay Matched in Zoetermeer! Deelname aan een individueel gesprek (45 min.) kost op deze dag maar € 15,00. 
Op deze dag kan werkend en werkzoekend Nederland kennis maken met de Noloc erkend loopbaanprofessional. De Dag van de Loopbaan is een initiatief van Noloc, de beroepsvereniging die voor erkenning en afbakening van het vak loopbaanadvies zorgt. Werknemers, werkgevers, werkzoekenden en studenten kunnen op deze dag op een laagdrempelige manier kennis maken met een loopbaanprofessional.

Vind je het lastig keuzes te maken over studie, werk en loopbaan? Vind je het lastig om objectief naar jezelf te kijken of heb je het gevoel ‘vast’ te zitten? Wil je weten waar je talenten en kwaliteiten liggen? Mis je inspiratie? Heb je vragen over solliciteren?
Met al dit soort vragen c.q. gespreksonderwerpen kun je terecht bij een professionele loopbaanadviseur. Kom erachter hoe jij het beste uit jezelf kan halen. Leer je kwaliteiten en kansen (beter) kennen en ga jezelf slim inzetten.
Maak gebruik van deze unieke kans! Dus meld je aan voor een kennismaking via de site van Noloc: http://www.dagvandeloopbaan.nl/  

Je zult een hartelijk welkom krijgen. Tot a.s. zaterdag!


0 reacties