Een volgende stap in de bedrijfsvoering

18 jun 2016

Foto

Stay Matched heeft samen met het bedrijf Yellow & Blue gevestigd in Zoetermeer, een brochure ontwikkeld!
 
Om iedereen snel inzicht te geven in wat de activiteiten zijn van Stay Matched is er nu een brochure ontwikkeld. Naast het papieren exemplaar zullen wij de online versie beschikbaar gaan stellen zodat u als opdrachtgever / cliënt overal en altijd snel een algemene indruk heeft wie u eventueel kan helpen bij HRM vraagstukken en loopbaanvragen.
Tijdens de ontwikkeling kwam ik erachter dat ruim 60% van de consumenten de folders digitaal leest: in de leeftijdsgroep tussen 30 en 44 jaar is dat zelfs 73%! Geen wonder dat het aantal apps met folders snel toeneemt maar dit even terzijde..

Stay Matched groeit en de vraag naar informatie neemt toe. Natuurlijk vervalt het  gratis intakegesprek niet maar door middel van deze digitale versie kunnen wij ons op een effectieve wijze aan u presenteren. De verspreiding gaat sneller en het scheelt u kostbare tijd. Met één muisklik heeft u inzicht in waar we voor staan en wat we voor u kunnen betekenen. Het ligt in de bedoeling dat u als bezoeker de brochure niet hoeft te downloaden. U verliest  daardoor geen extra (kostbare) tijd.
Voor ons past het perfect in een omnichannel aanpak. Een holistische aanpak voor alle marketingkanalen. De online en offline kanalen vullen elkaar zo goed aan en het loopt goed in elkaar over. De brochure is een onderdeel van ons bedrijf en de website. De huisstijl komt hierdoor duidelijk terug en is voor velen direct te herkennen. Wij zijn ongelofelijk trots op dit communicatiemiddel wat wij zien als een volgende stap in een verdere professionalisering van Stay Matched. Hopelijk kunt u onze brochure waarderen.


0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *