Weer een cliënt aan een baan geholpen!

30 mrt 2016

Foto

Het paasweekend ligt weer achter ons. En natuurlijk hoop ik dat iedereen lekker genoten heeft. Dat het weer de werkenden een beetje in de steek heeft gelaten doet daar niets aan af denk ik zo.
Ik schrijf nooit in mijn blog iets over opdrachtgevers en loopbaankandidaten maar hier dan toch even een kleine uitzondering. Maanden heb ik een loopbaancliënt ondersteund en begeleid; een alleenstaande moeder met twee tieners. Hulp van het UWV heeft ze nooit gekregen. Ze stond er alleen voor.
Na bijna twee jaar werkloos en vele sollicitatiebrieven verder heeft ze eindelijk een nieuwe baan. In het paasweekend ontving ik een grote bos bloemen. Ik kan je vertellen…ik ben trots op haar! Een baan in haar vakgebied die helemaal voldoet aan wat ze kan, aansluit bij haar interesses, niveau en haar werkwaarden. Wat een geweldig vak heb ik toch. Dat ik een kleine bijdrage heb mogen leveren aan dit geluk maakt mij erg blij. Je helpt niet alleen de moeder kan ik je vertellen maar ook het gezin. Wat een geweldig resultaat! Het bedrijf krijgt een uiterst gemotiveerde medewerker in dienst die alles zal doen om het te laten slagen. Zij heeft een hoge arbeidsethos en verstaat haar vak. Ja….ze is wat ouder maar dit wordt een succes. Het kan niet anders.

0 reacties