Die goede voornemens

9 mrt 2019

Foto

Na het ‘geweld’ van alle feestdagen en de grauwe maand januari was het genieten tijdens de wintersport. Deze keer ging de reis naar Vallandry in Frankrijk. Veel zon en verse sneeuw en heerlijk door de bomen heen naar beneden gecirkeld. Peisey-Vallandry ligt in het hart van het grote skigebied Paradisli met ruim 400 kilometer aan pistes. Een ideaal uitgangspunt voor alle skigebieden van Les Arcs en La Plagne.
 
Nee dit jaar ga ik echt…” Komt dat je ook bekend voor? Geen zorgen, je bent niet de enige! Veel wintersporters hebben voor, tijdens en na hun wintersport voornemens. Maar of iedereen zich ook echt aan deze voornemens houdt, tja… Je hebt vast al eens een vriend of familielid (of jezelf?) kunnen betrappen op voornemens waar hij of zij zich toch niet helemaal aan heeft gehouden. Wat waren jouw wintersport voornemens? En …..die van mij?: 

  • Ik zou elke ochtend als eerste bij de lift staan
  • Ik zou voorafgaand aan de wintersport veel gaan sporten (= voorbereiden)
  • Ik zou geen moeilijke rode en zwarte piste af gaan
  • Ik zou niet elke dag zo’n grote maaltijd eten tijdens de lunch
  • Ik zou niet elke dag après-skiën
  • Ik zou toch weer eens ‘voorzichtig’ de buckelvelden nemen
  • Ik zou binnen blijven wanneer er veel sneeuw zou vallen
  • Ik zou niet weer alle liften en gondels nemen om het hele gebied te zien
  • Ik zou niet verdwalen in het grote skigebied (kaartje niet verliezen!)
  • Ik zou als een durfal mijn zoons achter na skiën (kan ik ook!)


Toegegeven……ik heb mij niet aan alle goede voornemens gehouden. Het blijft lastig die goede voornemens maar tegen mijzelf zeg ik wel….”volgend jaar ga ik zeker weer skiën!”


0 reacties