In ieder mens schuilen krachten om het leven in te richten op de manier zoals dat voor hem/haar het best past. Eigen keuze, eigen initiatief en eigen verantwoordelijkheid zijn van cruciaal belang. Bewust kiezen brengt je evenwicht, maakt je krachtiger en houdt je in beweging: het geeft je een stevig fundament.

Een vitale, slagvaardige organisatie wordt gedragen door vitale en daadkrachtige mensen die op het juiste moment op de juiste plek zitten. Stay Matched helpt bij het realiseren hiervan.

Mijn naam is Chrystal Korving en ik werk zowel voor werkgevers als medewerkers. Hebt u een lastig HR-vraagstuk als werkgever, dan denk ik graag met u mee over de oplossing.

Ben je als medewerker op zoek naar loopbaancoaching of loop je vast in je werk? Dan begeleid ik je graag met je loopbaanvragen.

 

Werkgevers

Bent u werkgever en hebt u hands-on hulp nodig bij HR-vraagstukken? Lees dan hier verder om te zien wat ik voor u kan betekenen.

Medewerkers

Vindt je je werk niet meer leuk en ben je op zoek naar een nieuwe carrière? Kijk dan wat ik voor je kan doen in jouw loopbaan.

Enthousiast, kundig, toegankelijk, pragmatisch en een no-nonsense houding. Betrokken en alles in het werk stellen dat het werkt!”

Recente blogs

Persoonlijke ontwikkeling…..zijn er tips te geven?

Persoonlijke ontwikkeling…..zijn er tips te geven?

Uitdagen en inspireren…op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Regelmatig geef ik medewerkers tips en eerlijk is eerlijk…. ik heb deze tips ook altijd zelf toegepast. Waarom? Het werkt en je krijgt de beste versie van jezelf; meer plezier, zelfvertrouwen en succes in je privéleven en in je carrière. ​Veel leesplezier! Vergroot je zelfkennisNet zoals ieder ander, heb jij ook goede eigenschappen en minder leuke kanten. Sommige kwaliteiten gebruik je dage […]

Lees meer

Het vak van Loopbaanadviseur

Tijdens een netwerkbijeenkomst sprak ik over het vak van loopbaanadviseurs. Mijn vak. Ik gaf aan dat naast een beroepsgerichte opleiding iemand ruime ervaring moet hebben met het werkveld ‘mens & arbeid’.​Zo ben ik zelf ben ik al jaren actief als Sr. HR Adviseur. En ook in dit type functies dien je te beschikken over verschillende vaardigheden zoals inlevingsvermogen, effectief communiceren, reflecteren en coachen. Er zijn tegenwoordig erg veel loo […]

Lees meer

Duurzame inzetbaarheid en vitaliteit wordt nóg belangrijker!

2020 is en was een jaar waarin veel is veranderd op gebied van vitaliteit. Veel fysieke activiteiten konden niet meer doorgaan of moesten snel worden omgezet naar een online omgeving.Door de corona pandemie is gebleken dat gezondheid en vitaliteit extra belangrijk is geworden. In diverse sectoren nam het (psychische) verzuim toe en door het verplicht thuiswerken raakten veel mensen in de knel met zijn/haar werk-privé balans. Deze onverwachte veranderingen vroegen om creatieve oplossingen […]

Lees meer